Street Level Photography

Julekalenderen 19. desember 2019.

Nå om dagen er det mange som gleder seg til jul. Både store og små. Noen gleder seg til at solen snur. Andre håper vinteren snart kommer på ordentlig. Atter andre gleder seg til våren kommer. Jeg håper at alle i det minste har noe å glede seg til.

Og noen av oss gleder oss til den månedlige videoen fra Street Level Photography.
Italienske Stefano Maraschio driver instagramkontoen & facebook-gruppen & facebook-siden og Youtube-kanalen – Street Level Photography.

Facebookgruppen har nesten 40 000 medlemmer spredt over hele koden. Du kan legge inn ett bilde om dagen. Hver dag velger Stefano ut det beste bildet for publisering på Facebook -siden. Hver måned velger han ut de beste bildene fra måneden og publiserer dem på sin Youtube- kanal. Hvert år velger han ut de 60 beste bildene fra året og deler dem som film.

Det er mange gode fotografer spredt over hele verden som hver dag og hver måned håper at akkurat deres bilde har blitt plukket ut i denne «vandreutstillingen» på sosiale media.

Det handler om gatefoto. Ikke naturbilder, ikke landskap, ikke dyr, ikke interiør, ikke nyheter og ikke sport. Men om bilder tatt på gaten, i byen – der hvor mennesker er samlet. Bilder som fanger en situasjon, et øyeblikk, en hendelse, en stemning, en kontrast eller et mønster som forteller noe om menneskers liv i det urbane miljøet.

Videoen med de beste bildene fra november er nettopp kommet ut. Og snart kommer filmen med de beste bildene fra hele året som har gått. Det er julaften og 17. mai og veldig mye fotografiske livsglede på en gang. Noe å glede seg til hver måned.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s