Verden fra luften – Vincent Laforet

Skjermbilde 2018-12-01 kl. 00.14.59
Vincent Laforet – Barcelona, La Familia Sagrada

Vincent Laforet er et nytt bekjentskap fra denne høsten. Om det ikke akkurat var en mørk og stormfull aften – var det ihvertfall slik at regnet styrtet ned ute på gaten. Der hvor vi skulle vente på bussen.
Inne hos Narvesen var det tørt og varmt. Og fra forsiden av et fotomagasin lokket fargerike bilder tatt fra oven. Slike bilder er det mange av på nettet og Instagram. Men bildene til Vincent Laforet er likevel et hakk hvassere.
Han kan også mer enn å fotografere glamorøse storbybilder. Han har sterke journalistiske bilder. Og formsikre reisereportasjer. I sommer stod jeg foran La Familia Sagrada og kikket opp på den mørke nattehimmelen. Det var åpenbart også noen som kikket ned på meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s